• Tarne pole võimalik

AIAMÖÖBLI KOMPLEKT DIVA PUNUTUD

Tootekood: 591875
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Laud mõõdus: laius 52 cm x pikkus 106 cm x kõrgus 40 cm Diivan mõõdus: laius 134 cm x sügavus 79 cm x kõrgus 84 cm Lamamistool mõõdus: laius 66 cm x pikkus 209 cm x kõrgus 31 cm Tugitoolid mõõdus: laius 74 cm x sügavus 79 cm x kõrgus 79 cm Komplekt koosneb madalast, karastatud klaasiga lauast, kahekohalisest diivanist, lamamistoolist ja kahest tugitoolist. Alumiiniumist raam on tugev ja toekas Mööbli polüestrist padjad on pehmed ja mugavad Tumepruun polürotang punutis Naudi hommikohvi, keskpäevast päikest või pärastlõunast aiapidu – Divaga saad kõik need hetked eriliseks muuta! Komplektile mahub mõnusalt istuma vähemalt 5 inimest. Mööbli osasid saab vastavalt vajadusele ümber tõsta.