• Tarne pole võimalik

KAALIUMMETABISULFIT BROWIN 10G

Tootekood: 666771
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Vahend, mida kasutatakse virde ja veini stabiliseerimiseks ning veini- ja pruulimisseadmete loputamiseks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Browin kaaliummetabisulfit on vahend, mida kasutatakse virde ja veini stabiliseerimiseks ning veini- ja pruulimisseadmete loputamiseks. Kasutusviis: Sõltuvalt vahendi kasutamisest on soovitatavad selle erinevad annused: - virde stabiliseerimiseks (et ära hoida bakterite ja metsikute pärmseente areng käärimisprotsessis), kasutatakse 1 g kaaliumpürosulfitit 10 l virde kohta. Vastav portsjon tuleb lahustada 50-100 ml vees, seejärel valada virdesse ja hoolikalt segada. - veini stabiliseerimiseks (käärimisprotsessi peatamiseks, veini kaitsmiseks hapendumise eest, värvuse stabiliseerimiseks ja veini läbipaistvuse tagamiseks), enne veini pudelitesse villimist, et ei oleks korduvkäärimist (et ei tuleks välja šampus), on soovitatav kasutada 1 g kaaliumpürosulfitit 10 l veini kohta. Lahustada vastav portsjon 50-100 ml vees, seejärel lisada veinile ja hoolikalt segada. - tarvikute loputamiseks lahustage 10 g kaaliumpürosulfitit 2 l vees, loputage lahusega suuri pudeleid, käärimisnõusid, pudeleid, mahlapresse, vaate, mis olid varem puhtaks pestud pesemisvahendiga ja veega loputatud. Pärast kaaliumpürosulfiti kasutamist vett enam ei kasutata.