• Tarne pole võimalik

KASTMISTAIMER SENSOTIMER KÄRCHER ST6 ECO!OGIC

Tootekood: 688866
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Nutikas kastmistaimer.
• Võtab arvesse taimede veevajadust ja kasutab raadioandurit niiskustaseme kontrollimiseks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Kärcheri süsteem SensoTimer ST6 eco!ogic teostab kastmist läbi niiskustaseme kontrollimise ja vastavalt vajadusele. Seadme komplekti kuuluv andur mõõdab pinnase niiskustaset ja edastab andmed raadio teel SensoTimer andurile. Soovitud niiskustaseme väärtuse saab seadistada viiel tasemel. Kui niiskustase langeb allapoole määratud väärtust, käivitub kastmine automaatselt järgmisel määratud ajal. Eemaldatav juhtpaneel ja 5 nuppu muudavad programmeerimise väga lihtsaks. Päevaks saab seadistada kuni kaks kastmisaega (maksimaalne kastmise kestvus: 90 min). Ökoloogilist eco!ogic funktsiooni kasutades saab kastmise algust edasi lükata 1–7 päeva. Käsitsi kastmine on võimalik igal hetkel. Kastmise programmeerimist saab vaid nupuvajutusega 24 tunniks peatada. Süsteem SensoTimer ST6 eco!ogic ühildub kõigi tuntud kiirkinnitussüsteemidega. Kraani konnektor ja eelfilter kuuluvad komplekti, lisaks on vaja 9V patareid (ei kuulu komplekti).