• Tarne pole võimalik

MURUKOBESTAJA BOSCH AVR 1100 1100W

Product code: 504326
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• 1100W võimsusega murukobestaja, mille Jet-Collect süsteem tagab sambla ja umbrohu kiire ning tõhusa kokkukogumise.
• Töölaius on 32 cm ning reguleeritav töökõrgus neljal astmel: +5mm, 0 mm, -5mm, -10 mm.
• Suur 50-liitrine kogumismahuti lubab töötada katkestusteta.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Bosch AVR 1100 on murukobestaja, mille 1100 W võimsusega Powerdrive’i mootor ja roostevabast terasest labade ja spetsiaalsete õhustuskanalitega varustatud Jet-Collect süsteem tagab sambla ja umbrohu kiire ning tõhusa kokkukogumise. Murukobestaja töölaius on 32 cm ning sellel on 14 pöörlevat roostevabast terasest tera. Reguleeritav õhustamiskõrgus neljal astmel: +5mm, 0 mm, -5mm, -10 mm. Suur 50-liitrine kogumismahuti lubab töötada katkestusteta. Tänu kokkupandavatele käepidemetele ja kokkupandavale kogumismahutile võtab vähe ruumi – kokkupanduna on vaid 40 cm kõrgune. Jet-Collect süsteem: uuenduslik roostevabast terasest lõiketerade ja õhu sisselaske avadega varustatud valts eemaldab taimejääkidest, samblast ja umbrohust tekkinud vildikihi kiiresti ja põhjalikult.