• Tarne pole võimalik

PELETUSVAHEND ÄMBLIKUTELE ZERO IN 500ML

Tootekood: 698869
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tõhus peletusvahend ämblike peletamiseks kodus (ilma neid kahjustamata).
• Valmistatud looduslike taimeõlidest, ei jäta plekke.
• Pihustage tõrjevahend lihtsalt kõigi uste ja akende ümbrusesse, lävepakkudele.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Zero In ämblikute peletusvahend Spider on tõhus peletusvahend ämblike peletamiseks kodus (ilma neid kahjustamata). Peletusvahend on valmistatud looduslike taimeõlidest, ei jäta plekke. Pihustage tõrjevahend lihtsalt kõigi uste ja akende ümbrusesse, lävepakkudele, sellega loote ämblikele nähtamatu loodusliku tõkke. Regulaarne toote kasutamine aitab ära hoida ka ka ämblikke pesitsemist, samuti aitab ära hoida ämblikuvõrkude teket. Enne pihustamist loksutada. Korrake töötlust peale pindade puhastamist või iga 2-3 nädala järgi. Toode ei jäta plekke. Vähemagi kahtluse korral mööblil või puitpindade kahjustamise osas, katsetage toodet kõigepealt väikesel, silmapaistmatul osal. Pakendi kogus on 500 ml. Enne toote kasutamist tuleb lugeda etiketti ja toote kasutamisel tuleb järgida ohutusnõudeid.