• Eeldatav kojuvedu al. 6,90 € al. 3-14 tööpäeva

UNIVERSAALNE MUST MULD GRASS 50L 50TK ALUSEL

Tootekood: 599488
245.00 € /alus
145.00 €
E-poe erihinnad võivad erineda tavakaupluse hindadest
Säästad 100.00 € (40%)
E-poe erihind sisselogitud kliendile
• Kompostiga hoolikalt tasakaalustatud valmis mullasegu koduaeda.
• Mullas sisalduv kompost on rikkalikuks ja ainulaadseks toitaineallikaks igale koduaias kasvavale taimele.
• Kasutatud kompost on järelvalminud vähemalt 2 aastat ja tänu sellele on kompostist saanud ideaalne looduslik väetis.
• Tegemist on 100%-se taaskasutusega, tänu millele muudetakse orgaanilised jäätmed toiteaineküllaseks kompostiks ja suunatakse uuesti ringlusesse.
• Looduslik toode, millele pole lisatud mineraalväetisi.
Alusepakkumine! Komplektis 50 kotti, mis on 50-liitrised.
Tarneaeg alates 25.03.2024
Järelmaksu kalkulaator
Kuumakse
40.83 €
  • Eeldatav kojuvedu al. 6,90 € al. 3-14 tööpäeva
NB! Seoses kaalu piiranguga ühe tellimuse kohta, saab kulleriga tellida korraga ühe aluse.

Grass Universaalne must muld on kompostiga hoolikalt tasakaalustatud valmis mullasegu koduaeda. Mullas sisalduv kompost on rikkalikuks ja ainulaadseks toitaineallikaks igale koduaias kasvavale taimele. Kasutatud kompost on järelvalminud vähemalt 2 aastat ja tänu sellele on kompostist saanud ideaalne looduslik väetis. Tegemist on 100%-se taaskasutusega, tänu millele muudetakse orgaanilised jäätmed toiteaineküllaseks kompostiks ja suunatakse uuesti ringlusesse. Kompost on looduslik toode, millele pole lisatud mineraalväetisi. Kompost sisaldab suurel hulgal peamisi taimedele vajaminevaid looduslikke väetusaineid. Tänu kompostile on tagatud taimede väetustarve ja üldjuhul pole lisaväetamine vajalik. Kompostis sisalduvate toiteainete toime on pikaajaline. Suur lämmastikusisaldus tagab taimede kiire kasvualguse kevadel, kaltsiumil omakorda on lupjav toime. Kompostiga väetamine takistab mulla hapestumist. Orgaanilise aine sisaldus parandab mulla vee ja õhureziimi ning kergendab selle harimist.

Kompostimisel kasutatatkse liigiti kogutud biolagunevaid jäätmeid ja lisaks veel haljastus- ja pargijäätmeid. Kompostimine toimub kogumisplatsil selleks eraldatud alal. Jäätmed ladustatakse nõrgvee kogumisega varustatud betoon punkrisse ja kaetakse kuni töötlemiseni puiduhakke, komposti või haljastusjäätmetega. Sidusainega (saepuru/puiduhake) segatud orgaanilised jäätmed paigutatakse auna ja kaetakse membraaniga. Auna paigaldatakse ka temperatuuri- ja hapnikuandur. Algselt töödeldakse jäätmeid aunas kolm nädalat, mille jooksul saavutatakse haigustekitajate hävitamiseks vajalik temperatuur 70°C vähemalt tunniks ajaks. Kolme nädala möödudes võetakse aun lahti, segatakse ja kaetakse uuesti kolmeks nädalaks membraaniga. Kuuenädalase tsükli järel teisaldatakse kompost järelvalmimisele, mille käigus toimub aunade segamine ja sõelumine. Sõelumisel eraldatakse kompostist sideainena kasutatud hakkepuit ja jäätmetes sisaldunud võõrkehad (kile, plastid jms). Pärast seda pannakse kompost järelvalmima.

Alusepakkumine! Komplektis 50 kotti, mis on 50-liitrised.