• Tarne pole võimalik

VEDELVÄETIS SCHULTZ ANTISTRESS TURBO FOOD 250ML

Tootekood: 716195
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tõhus vedelväetis kõigile toa-, rõdu-, terrassi- ja õuetaimedele.
• Toode sisaldab täielikku valikut makro- ja mikroelemente, sealhulgas magneesiumi ja kaltsiumi.
• Soodustab tervete, tugevate ja lopsakate taimede kasvu ja õitsemist, tugevdab nende immuunsüsteemi.
• Väetis on taimede poolt kergesti omastatav ja hakkab kohe toimima.
• Pakendis 250 ml.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Schultz vedelväetis Antistress Turbo Food. Tõhus väetis kõigile toa-, rõdu-, terrassi- ja õuetaimedele. Toode sisaldab täielikku valikut makro- ja mikroelemente, sealhulgas magneesiumi ja kaltsiumi. Soodustab tervete, tugevate ja lopsakate taimede kasvu ja õitsemist, tugevdab nende immuunsüsteemi. Aitab vähendada stressi, mida taimed kogevad kasvutingimuste muutumisel, aga ka negatiivsete keskkonnategurite (kuumus, põud, UV, soolsus) korral. Väetis on taimede poolt kergesti omastatav ja hakkab kohe toimima. KASUTAMINE: Enne iga kasutamist loksutage väetist korralikult. Toataimedele: 7 tilka väetist (1 pipett) 1 liitri vee kohta, igal kastmiskorral. Väetamisel 1 - 2 korda kuus, 2 pipetti 1 liitri vee kohta. Õuetaimedele: 3 pipetti 1 liitri vee kohta, igal kastmiskorral. Väetades 1 - 2 korda kuus, 5 pipetti 1 liitri vee kohta. TOITEELEMENTIDE SISALDUS: Üldlämmastik (N) - 7.6%; Millest: Nitraatlämmastiku (NO3-N) - 2.7%; Uurealämmastikuna (Ureic-N) - 4.8%; Fosforpentaoksiid (P2O5) - 4%; Kaaliumoksiid (K2O) -8.9%; Magneesiumoksiidi (MgO) - 0.9%; Kaltsiumoksiid (CaO) - 0.2%; Boori (B) -0.01%; Vask (Cu-EDTA) - 0.004%; Raud (Fe-EDTA) - 0.07%; Mangaan (Mn-EDTA) - 0.023%; Molübdeen (Mo) - 0.002%; Tsink (Zn-EDTA) - 0.03%. OHUTUSNÕUDED: Kasutage väetist vastavalt juhistele ja sihtotstarbeliselt. Hoida toidust eraldi, suletuna, lastele ja loomadele kättesaamatus kohas. Kui väetist säilitada kuivades tingimustes ja otsese päikesevalguse eest kaitstult on selle kasutusaeg piiramatu. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Väetise kasutamisel järgida üldisi hügieeninõudeid. Kaitsta niiskuse ja päikesevalguse eest. Hoida temperatuuril +5...+35 °C. Maht: 250 ml. Partii nr ja valmistamiskuupäev: vaata pudelilt. Tootja: SCHULTZ GARDEN, Lvovo g. 25, Vilnius, LT-09320; info@schultzgarden.com. VÄETISE PÄRITOLURIIK: EUROOPA LIIT. Maaletooja: Horticom OÜ.