• Tarne pole võimalik

TASAKAALULIIKUR MPMAN GYROPODE SW100 MUST

Tootekood: 631832
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• 6,5-tolliste ratastega tasakaalusõiduk
• Maksimaalne kiirus: 10 km/h
• Kaks võimsat 350 W mootorit
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
MPman Gyropode SW100 tasakaaluliikur on ideaalne vahend linnas väiksemate vahemaade vahel liikumiseks – kalluta ette või taha ning tasakaaluliikur reageerib Sinu liikumisele, kuid samas ei lase kaotada tasakaalu. See isetasakaalustav sõiduk on sobilik kasutamiseks nii toas kui õues, nii väikestele kui suurtele ning sellega sõitmine on seejuures imelihtsalt selgeks õpitav. MPman Gyropode tasakaaluliikuri stabiilne raam kannab kergusega kuni 100 kg kaaluvat inimest ning suudab saavutada 10 km/h liikumiskiiruse. Sõltuvalt sõidustiilist on Gyropode võimeline ühe laadimistsükliga läbima 15–20 km ning selle 6,5-tollised rattad suudavad liikuda isegi 15° nurga all – Gyropode ei heitu väiksemate ebatasasuste ees ning ületab väiksemad kühmud kergusega. MPman Gyropode tasakaaluliikuris on kasutusel vastupidavja kvaliteetne Samsung/LG aku, mille laadimine võtab aega kõigest 2–3 tundi. Omadused: Ratta diameeter: 6,5" Ratta läbimõõt: 165 mm Kaks võimsat 350 W mootorit Maksimaalne kiirus: 10 km/h Maksimaalne vahemaa (sõltuvalt sõidustiilist, sõitja kaalust jm): 15–20 km Maksimaalne koormus: 100 kg Minimaalne koormus: 10 kg Laadimisaeg: 2–3 tundi 4400 mAh liitium-ioon aku 2 LED valgust & akutaseme indikaator