• Tarne pole võimalik

PUHASTUSVAHEND AJAX SPRAY UNIVERSAALNE 750ML

Tootekood: 679061
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Universaalne puhastusvahend.
• Ärge kasutage pindadel, mis ei talu happelisi tooteid, nt marmor, paekivi, vana malmvann, kahjustatud email ning teleri- ja arvutiekraanid.
• Kogus 750 ml.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Ajax universaalne puhastusvahend, kogus 750 ml. Ärge laske tootel mõjuda kauem kui 10 minutit. Ärge kasutage pindadel, mis ei talu happelisi tooteid, nt marmor, paekivi, vana malmvann, kahjustatud email ning teleri- ja arvutiekraanid. Kahtluste korral katsetage esmalt väikesel pinnal. Ärge pihustage silmade ega näo vahetus läheduses. Toiduga kokkupuutuvad pinnad loputage üle joogiveega. Pihustage pinnale. Pühkige niiske lapiga. Põhjustab raskeid silmakahjustusi. Arsti poole pöördudes võtta kaasa toote pakend või etikett. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Silma sattumise korral loputada mitme minuti jooksul ettevaatlikult veega. Eemaldada kontaktläätsed. Loputada veel kord. Võtta viivitamata ühendust mürgistusteabekeskuse või arstiga. Käidelda hästiventileeritavas kohas. Ärge segage pleegitiga: tekkida võib ohtlik gaas (kloor).