• Tarne pole võimalik

PIHUSTUSPÜSTOL KÄRCHER PLUS MULTIFUNKTSIONAALNE

Tootekood: 686829
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Multifunktsionaalne pihustuspüstol sobib suurepäraselt nõudlike kastmistoimingute jaoks.
• Neli pihustusmustrit, pööratav mugavuskäepide ja membraanitehnoloogia tilkumisvabaks kasutamiseks.
• Ühildub kõigi tuntud kiirkinnitussüsteemidega.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Kärcher Plus multifunktsionaalse pihustuspüstoli abil saab kasta erinevate nõuetega taimi. Kärcheri välja töötatud uuenduslik membraanitehnoloogia tagab tilgavaba pihustuspea iga kasutusviisi korral – isegi pritsimismustri vahetamisel. Vajadusel saab dušiketta membraani eemaldada ja puhastada, nii et alati oleks tagatud optimaalsed pritsimistulemused. Pööratav käepide, millega lukustatavat päästikut saab suunata ette või taha, võimaldab pihustuspüstolit kasutada individuaalsete eelistuste kohaselt. Sellel mudelil on ka 4 pritsimismustrit: duši-, punkt- ja lamejuga, aga ka peen pihustusudu. See sobib suurepäraselt tundlike taimede õrnaks kastmiseks, kusjuures dušijuga sobib ideaalselt taime- ja lillepeenarde kastmiseks. Aias väiksemate puhastustööde jaoks on soovitatav kasutada punktjuga. Ja kasutades ühe käega juhitavat juhtventiili, saab veevoolu kohandada vastavalt vajadusele. Muide, Kärcheri pihustid ühilduvad kõigi tuntud kiirkinnitussüsteemidega ja neid saab probleemideta ühendada teie aiavoolikuga.