• Tarne pole võimalik

AKULÖÖKTRELL METABO BS 18 L BL HARJAVABA 18V 2X2,0AH+3,5AH LIHD

Tootekood: 675267
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Harjadeta mootoriga, kompaktse konstruktsiooniga akulööktrell.
• Universaalse kasutamise ja nõudlike tööde jaoks.
• Komplektis kiirkinnitusega padrun, akud 2 x 2,0 Ah, laadija SC 30, plastkohver ja vööklamber.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Metabo BS 18 L BL 18 V harjadeta mootoriga, kompaktse konstruktsiooniga akulööktrell universaalse kasutamise ja nõudlike tööde jaoks. Tööriistal on integreeritud LED töötuli koos järelkuma funktsiooniga optimaalse tööpiirkonna heleduseks, mugav vööklamber ja otsakuhoidja, mida saab kinnitada tööriista mõlemale poolele ning mahtuvusnäidikuga akud. Ultra-M tehnoloogia tagab suurima jõudluse, "pehme" laadimise ja 3-aastase garantii akule. Komplekti kuuluvad kiirkinnitusega padrun, akud 2 x 2,0 Ah, laadija SC 30, plastkohver ja vööklamber. Puurava läbimõõt: teras 13 mm, pehme puit 32 mm Pöörete arv tühikäigul: 0-500 / 0-1850 p/min Kiirpadrun: 1,5-13 mm Osta uus akutööriist Bauhofist ja registreeri see (akusid ja laadijaid registreerima ei pea) lehel www.metabo-service.com. Sinu uuele akutööriistale teeme 36 kuud TASUTA remonti ja vajadusel vahetame kuluosad ning muidugi kehtib akudele samuti 3-aastane Metabo täisgarantii.