• Tarne pole võimalik

HAAMER L FISKARS ISOCORE KUMER

Tootekood: 660853
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Universaalhaamer sobib suurepäraselt erinevateks töödeks.
• IsoCore™ põrutust reguleeriv süsteem vähendab põrutusi ja vibratsiooni kuni 70%.
• Kaarjas haarats teeb naelte tõmbamise kiiremaks ja lihtsamaks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Fiskars universaalhaamer sobib ideaalselt naelte löömiseks paljude erinevate tööde tegemisel ehitusplatsil või majapidamises. Patenteeritud IsoCore™ põrutust reguleeriv süsteem absorbeerib löökide põrutused ja vibratsiooni ning vähendab koormust teie kehale, kandes edasi kuni 70% vähem põrutusi ja vibratsiooni kui puitkäepidemed. Sepistatud kuumtöödeldud terasest haamripea on roostetamiskindla kattega. SoftGrip™ käepidemel on vormitud profiil, mis sobib loomulikult teie käe kujuga ning patenteeritud strateegiline suurte lohkudega haardemuster sõrmede jaoks tagab maksimaalse haarde ja väikesed lohud peopesa all aitavad ennetada villide teket. Kaarjas haarats teeb naelte tõmbamise kiiremaks ja lihtsamaks. Tänu laieneva otsaga käepidemele püsib tööriist lüües kindlalt käes.