• Tarne pole võimalik

KASSITOIT KATZ MENU HOUSECAT 2 KG

Tootekood: 645243
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Katz Menu Housecat on tasakaalustatud dieettoit, mis on mõeldud kassidele, kes elavad peamiselt siseruumides ning on seetõttu piiratud liikumisvõimalusega.
• Väiksema kalorsusega ja suurendatud toiteväärtusega, mis tagab kassi püsimise ideaalses kaalus.
• Kvaliteedinäitajad: valk 27%, rasvasisaldus 13%, kiudained 3,5%, tuhk 7%, kaltsium 1,3%, fosfor 1%, tauriin 2 g, L-karnitiin 50 mg.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Katz Menu Housecat (2 kg) on tasakaalustatud dieettoit, mis on mõeldud kassidele, kes elavad peamiselt siseruumides ning on seetõttu piiratud liikumisvõimalusega. Katz Menu Housecat on väiksema kalorsusega ja suurendatud toiteväärtusega, mis tagab kassi püsimise ideaalses kaalus. See toit on ka rikastatud Yucca elementidega, mis vähendab kassi WC kasutamisega kaasnevaid aroome. Koostisosad: kodulinnuliha (minimaalselt 20%), nisujahu, riis, kuivatatud liha proteiin, loomne rasv, kuivatatud kala, hüdrolüseeritud kodulinnuliha, suhkrupeet, munapulber, pärm, letsitiin, rafineeritud kalaõli, sool, Yucca ekstrakt, frukto-oligosahhariidid. Kvaliteedinäitajad: valk 27%, rasvasisaldus 13%, kiudained 3,5%, tuhk 7%, kaltsium 1,3%, fosfor 1%, tauriin 2 g, L-karnitiin 50 mg. Ole alati kindel, et su lemmikul on juurdepääs puhtale ja värskele veele. Päevane toidunorm on välja toodud pakendil ning sõltub teie lemmiku kehakaalust. Pakendi sügavus on 9 cm, laius 22 cm, kõrgus 30 cm, toote netokaal 2 kg.