• Tarne pole võimalik

KASSITOIT KATZ MENU OLDIES 2 KG

Tootekood: 645245
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Katz Menu Oldies on loodud spetsiaalselt vanematele kassidele, võttes arvesse nende muutuvaid toitumisvajadusi.
• Mõldud kassidele alates vanuses 9 aastat.
• Kvaliteedinäitajad: valk 28%, rasvasisaldus 13%, kiudained 3%, tuhk 7%, kaltsium 1,3%, fosfor 1%, tauriin 2g, L-karnitiin 50 mg.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Katz Menu Oldies (2 kg) on loodud spetsiaalselt vanematele kassidele, võttes arvesse nende muutuvaid toitumisvajadusi. See toit on mõeldud kassidele alates vanusest 9 aastat. Katz Menu Oldies on hästi tasakaalustatud toit, mis hoiab teie kassi parimas vormis. Seda toitu on kerge seedida ning seda on rikastatud muu hulgas L-karnitiiniga, mis toetab ainevahetust, ning hai kõhrega, mida kasutatakse liigeste pehmendamiseks. Koostisosad: kodulinnuliha (minimaalselt 20%), nisujahu, riis, kuivatatud liha proteiin, loomne rasv, kuivatatud kala, hüdrolüüsitud kodulinnuliha, suhkrupeet, munapulber, pärm, letsitiin, rafineeritud kalaõli, sool, fruktooligosahhariidid. Kvaliteedinäitajad: valk 28%, rasvasisaldus 13%, kiudained 3%, tuhk 7%, kaltsium 1,3%, fosfor 1%, tauriin 2g, L-karnitiin 50 mg. Ole alati kindel, et su lemmikul on juurdepääs puhtale ja värskele veele. Päevane toidunorm on välja toodud pakendil ning sõltub teie lemmiku kehakaalust. Pakendi sügavus on 9 cm, laius 22 cm, kõrgus 30 cm, toote netokaal 2 kg.