• Tarne pole võimalik

DUŠISEGISTI HANSGROHE CROMETTA 240+ JBL TERMOSTAAT DUŠIKOMPLEKT

Tootekood: 672701
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Komplektis on termostaat dušisegisti, ülepeaduši ühendustoru, üladušš läbimõõduga 240 mm, 100 mm Vario 3-funktsiooniline käsidušš, dušivoolik ja kandur.
• Termostaat dušisegistil on turvanupp 40°C ületamiseks.
• Kingituseks kaasa veekindel JBL bluetooth kõlar.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Hansgrohe dušisegisti Crometta S 240 komplektis on termostaat dušisegisti Ecostat 1001 CL, ülepeaduši ühendustoru, üladušš läbimõõduga 240 mm, 100 mm Vario 3-funktsiooniline käsidušš, dušivoolik ja kandur. Termostaat dušisegistil on turvanupp 40°C ületamiseks. Vee vooluhulk 3 bar juures 16 l/min. Ecostop nupp võimaldab piirata vee kasutamise 10 l/min. Dušisegisti on mõeldud paigaldamiseks seinale. Sobiv veeühenduste tsentrite vahemik on 150 +/- 12 mm (1/2"). Minimaalne vajalik veesurve 1 bar, maksimaalne 10 bar. Üleapeaduši toru kinnituse kõrgus on seadistatav. Vesi lahti. Sound põhja! Selle tootega on kingituseks kaasa veekindel JBL bluetooth kõlar, et dušiall käigud veelgi nauditavamaks muuta!