• Tarne pole võimalik

AKNA- JA UKSEVÄRV ALPINA FENSTER UND TÜR 2,5L VALGE LÄIKIV

Tootekood: 448173
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Ideaalne kaitse akendele ja ustele Kas otsid ideaalset viimistlust oma ustele ja akendele? Suurepärase ilmastikukindluse ja niiskusekaitsega? Mis oleks kriimustuskindel ja mida on kerge puhastada? Siis on õige valik Alpina Fenster und Tür. Kaitse oma aknaid ja uksi ilmastiku ja niiskuse eest. Spetsiaalne alküüdvaiklakk Alpina Fenster und Tür tagab kauakestva ja kriimustuskindla pinna, mis peab vastu suurele koormusele. Selle emailvärviga kaetud pinda on lihtne hooldada ja puhastada. Lisaks on see praktiliselt lõhnatu ja kuivab kiiresti. Emailvärvi Alpina Fenster und Tür võib kasutada nii sise- kui välistöödeks. Toote omadused Suurepärane katvus Suurepärane ilmastiku- ja niiskuskindlus Lihtne puhastada