• Tarne pole võimalik

PANN TEFAL SUPREME GUSTO Ø28CM

Tootekood: 627906
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Vastupidavast valualumiiniumist pann.
• Kasutamiseks gaasi, elektri –ja keraamilisele pliidiga.
• Kaetud kvaliteetse Super Glide nakkumisvastase kattega.
  • Tarne pole võimalik
Tefal Supreme Gusto 28 cm läbimõõduga pann on valmistatud vastupidavast valualumiiniumist. Sobib kasutamiseks gaasi, elektri –ja keraamilisele pliidiga. Pann on kaetud kvaliteetse Super Glide nakkumisvastase kattega. Pann on täiustatud Tefal Thermo-Spot tehnoloogiaga, mis annab märku sellest, et pann on ideaalselt kuumenenud ja sellel võib alustada praadimist nii, et säiliks Sinu toitude maitse. Thermo-Spot ring saavutab ühtlase punase värvitooni, kui pann on saavutanud ideaalse praadimise temperatuuri. Kasutamine Enne esmast kasutamist pese ja loputa pann sooja pesuveega. Toidu segamiseks kasuta puidust või kuumuskindlast plastikust köögiriistu, et vältida panni pinna kahjustamist. Peale kasutamist laske pannil jahtuda. Peske pann sooja loputusveega. Ärge kasutage abrasiivseid puhastusvahendeid. Hoiatus: Ärge jätke panni järelvalveta kuumaallikale. Ärge jätke kuumenenud panni lastele kättesaadavasse kohta.