• Tarne pole võimalik

TÄISTOIT KOERTELE SUPER PREMIUM LÕHE J

Tootekood: 603424
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kvaliteetne täistoit täiskasvanud koertele.
• Sobib allergelistele ja tundliku kõhuga koertele.
• Tavapäraste teraviljade asemel on süsivesikute allikana kasutatud hästi seeditavat kartuli, õuna ja maisi segu.
• Ei sisalda värvaineid, kunstlike maitse- või säilitusaineid.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Hau-Hau Championi lõhe-kartuli roog on väga kvaliteetne täistoit täiskasvanud koertele. Maitsva retsepti proteiiniallikaks on kergesti seeduv hüpoallergiline lõhe. Seepärast sobib see täistoit ka allergilistele ja tundliku kõhuga koertele. Koerad on loomult lihasööjad, seepärast moodustab täistoidu peamise osa lõhe. Tavapäraste teraviljade asemel on süsivesikute allikana kasutatud hästi seeduvat kartuli, õuna ja maisi segu. Retsept on loodud kõige uuemate koerte söötmist ja toitumist käsitlevate teadusuuringute alusel. Täistoit sisaldab koostisosi, mis toetavad immuunsüsteemi, seedimist ja tervist laiemalt, näiteks lõheõli (oomega-3ja -6), astelpaju (C-vitamiin), yucca-ekstrakti (lõhnade vähendamine) ning orgaanilist tsinki ja vaske (terve nahk ja karvad). Hau-Hau Championi lõhe-kartuli täistoit ei sisalda värvaineid, kunstlikke maitse- või säilitusaineid ega geneetiliselt muundatud koostisosi. Toote kvaliteedi tagavad standardid ISO 9001 ja HACCP. Koostis: Lõhejahu, lõhevalk, mais, kartul, kanarasv (konserveeritud looduslike tokoferoolidega, E vitamiini allikas), kuivatatud õun, õllepärm, hüdrolüüsitud kanamaks, lõheõli, yucca schidigera ekstrakt, mannan-oligosahhariidid, frukto-oligosahhariidid, astelpaju. TOITAINELISED LISAAINED/1 KG A-vitamiin 20 000 IU, D3-vitamiin 1950 IU, E-vitamiin (?-tokoferool) 500 mg, vask 18,8 mg, tsink 107 mg, seleen 0,2 mg