• Tarne pole võimalik

ELEKTRILINE MURUÕHUTAJA GARDENA EVC 1000 1000W

Tootekood: 524513
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• 1000W elektriline muruõhutaja võimaldab järjekindlalt eemaldada sammalt, kulu ja umbrohtu, mis parandab olulisel määral muru õhu-, niiskus- ja toitainete omastamist.
• Töölaius on 30 cm ning maksimaalne töödeldav ala 600 m² (±20).
• Terad on valmistatud eriliselt karastatud galvaniseeritud roostevabast terasest ning tungivad kulu ja surnud rohu eemaldamiseks mõne millimeetri võrra murupinnasesse.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
GARDENA elektrilise muruõhutaja EVC 1000 abil saad järjekindlalt eemaldada sammalt, kulu ja umbrohtu, mis parandab olulisel määral muru õhu-, niiskus- ja toitainete omastamist. 1000 W võimsusega muruõhutaja töölaius on 30 cm ning maksimaalne töödeldav ala 600 m² (±20). Teravad eraldi asetsevad terad on valmistatud eriliselt karastatud galvaniseeritud roostevabast terasest ning tungivad kulu ja surnud rohu eemaldamiseks mõne millimeetri võrra murupinnasesse. Terade maasse tungimise sügavust saab hõlpsalt reguleerida käepärase hoova abil. Võimsa PowerPlus-mootoriga saad töötada seisakuteta ja muruõhustajat alati muretult käivitada. Suured erilise mustriga rattad hõlbustavad seadme juhtimist ja tagavad hea haarduvuse muruga. Muruõhustaja mugavamaks kasutamiseks on juhtimiskäepidemel käepärane lüliti. Seadme kasutuskohta manööverdamiseks saab kasutada transpordiasendit, kus terad on kergesti ja kiiresti üles tõstetavad. Praktiline: elektrilise muruõhustaja käepidet saab kiiresti eemaldada, mistõttu seade võtab hoiustamisel ja transportimisel vähem ruumi. Nõuanne: Õhutamine on muru tõhus hooldamine ja soovituslik on seda teha üks kord kevadel või sügisel.