• Tarne pole võimalik

KASVUTURVAS KEKKILÄ 300L

Tootekood: 578642
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Väetatud ja lubjatud tume turvas.
• Sobib kasvualuseks ja mulla omaduste parandamiseks.
• Tõstab liivase maa toitaine- ja niiskussisaldust, suurendab huumussisaldust.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Kekkilä Kasvuturvas on väetatud ja lubjatud tume turvas, mis sobib kasvualuseks ja mulla omaduste parandamiseks kõigile koduaia taimedele. See sobib suurepäraselt kasvualuseks ka koduse kasvuhoone taimedele. Mulla omaduste parandajana tõstab Kekkilä Kasvuturvas liivase maa toitaine- ja niiskussisaldust ja suurendab tõhusalt ka kõigi aiamuldade huumussisaldust. Kasvuturba struktuur on vastupidav ja selle maaparanduslik mõju on pikaajaline. Kodukasvuhoonetes kasutatakse Kasvuturvast kasvualuse või mulla sideainena. Selle struktuur on kohev ja väetisesisaldus tasakaalustatud, sobilik taimede varasele kasvufaasile. Parima saagi tagamiseks uuendatakse kasvuhoone kasvualust igal aastal. Kasutatud turvas sobib suurepäraselt komposti sideaineks või mulla parandamiseks. Toorained: Hele ja tume samblaturvas, lagunemisaste H 4 - 6 (von Post) Jämedus: Sõelutud < 25 mm osakesed Lisandid ca. 4,0 kg/m3 Lubjakivipulber ca. 0,6 kg/m3 Üldväetist (N-P2O5-K2O 14-16-18+TE) Niiskus ca. 60% ± 10% Kuivaine mahukaal ca. 90 g/l ± 10g/l Kaal ca. 230 ± 30 g/dm3 pH 5,6 ± 0,5 Parima saagi tagamiseks ja taimehaiguste vältimiseks uuendatakse kasvuhoone kasvualust igal aastal. Kasutatud turvas sobib suurepäraselt mulla parandamiseks. Kodukasvuhoonetes soovitame hooldus- ja lisaväetisena Kekkilä Kastmisväetist.