• Tarne pole võimalik

LILLEMULD RÕDU- JA TOATAIMEDELE COMPO 40L

Tootekood: 665347
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kvaliteetne lillemuld rõdu- ja toataimedele.
• Sisaldab kõrgsoo turvast ja juurekasvu aktivaatorit Agrosil. Sobiva struktuuri annab looduslik perliit.
• Nõrgalt happeline, hea vee imamisvõimega, sobides õitsvate - ja lehtdekoratiivsete taimede kasvatamiseks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Compo lillemuld rõdu- ja toataimedele on kõrgkvaliteetne muld, mis sisaldab kvaliteetset haigusvaba kõrgsoo turvast, juurekasvu aktivaatorit Agrosil ning perliiti, mis annab sobiva struktuuri. Muld on nõrgalt happeline (pH 5,7), hea vee imamisvõimega, sobides õitsvate- ja lehtdekoratiivsete taimede kasvatamiseks. Pakendi kogus on 40 liitrit. Täpsemalt sisaldab muld lämmastikku 300mg /L, fosforit 360 mg/L, kaaliumit 420 mg/L. Orgaaniline osa mullas moodustab 85%, sisaldab perliiti, Agrosil®, lupja ja väetist. Soovitused: Parim toalillede ümberistutamise aeg on kevadel, taimekasvu alguses või augustis-septembris. Taimi ei istutata ümber õitsemise ajal. Pärast istutamist kastke korralikult ja kaitske otsese päikese eest. Regulaarset väetamist alustage 6 nädala möödudes. Kasutamine: Toataimede ümberistutamiseks. Rõdutaimede istutamiseks. Maitsetaimede kasvatamiseks. Mulla struktuuri ja väetustaseme parandamiseks. Säilitamine: Hoida kuivas, jahedas ja varjulises kohas. Läbikülmumine ei muuda mulla struktuuri. Säilitamise ja kasutamise aeg ei ole piiratud.