• Tarne pole võimalik

ORGAANILINE VÄETIS KÖÖGIVILJADELE ECOFERTIS 4KG

Tootekood: 661875
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Väetis, mis on mõeldud kasutamiseks köögivilja-, ürdi- , puuvilja- ja juurviljaaias.
• Aktiviseerib mullaelukstikku, parandab mulla struktuuri ja suurendab toitainete konsentratsiooni.
• Pikaajalise ja pehme toimega ning toimib kuni 3 kuud.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Ecofertis orgaaniline väetis köögiviljadele on mõeldud kasutamiseks köögivilja-, ürdi- , puuvilja- ja juurviljaaias ning sobib hästi ka iluaia väetamiseks. Väetis on pikaajalise ja pehme toimega ning toimib kuni 3 kuud. Lisaks pakub antud väetis taimedele laias ulatuses vajalike mikroelemente. Aktiviseerib mullaelukstikku, parandab mulla struktuuri ja suurendab toitainete konsentratsiooni. Saab kasutada kevadest sügiseni, kuid annab parima tulemuse kui kasutada viljaloomise perioodil. Väetis on madala kloorisisaldusega. Täiendav väetamine PÄRAST õitsemisperioodi aitab edaspidi taimedel rohkem õisi kasvatada. Sobib kasutamiseks mahepõllumajanduses. Pakendi kogus on 4 kg. Kulunorm: 50-150 g/m² Lehtköögiviljad, kapsas, seller: 50-70 g/m² Juurviljad, peet, porgand: 50-70 g/m² Köögiviljad, tomat, kurk: 70 g/m²