• Tarne pole võimalik

ROOSIMULD KOMPOSTIGA 45L

Tootekood: 597112
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Parandab kasvupinnase struktuuri ja bioloogilisi omadusi.
• Sobib hästi istutusalade rajamiseks.
• Sisaldab turvast, hubusesõnniku komposti, biohuumust, savi, liiva, humiinpreparaati, kontrollitud lahustuvusega väetist.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Matogardi kompostiga roosimullas kasvavad hästi roosid ja püsikud. Lisaks parandab roosimuld kasvupinnase struktuuri ja bioloogilisi omadusi paremaks. Sobib hästi ka istutusalade rajamiseks. Pakendi kogus 45 liitrit. Koostis Turvas – dolomiidijahuga neutraliseeritud ja väetistega rikastatud põhikomponent. Kompost hobusesõnnikust – biotehnoloogiliselt valmistatud taimetoitaineterikast komposti. Tagab taimedele sobiva mikrobioloogilise koosluse. Biohuumus ehk vermikompost – sõnnikuussidega valmistatud kompost. Lisab mulda vitamiine, kasvuaineid, aminohappeid ja kasuliku mikrofloora. Savi – seob vett ja takistab mulla kuivamist. Liiv – tagab roosimulla püsiva struktuuri ning soodsa niiskus- ja õhurežiimi. Humiinpreparaat – kiirendab tugeva juurestiku arenemist, parandab mulla mikrofloorat. Aitab kaasa taime toitainete omastamisele. Humiinid leevendavad ebasoodsatest kasvutingimustest tingitud taime kasvustressi. On loodusliku päritoluga. Kontrollitud lahustuvusega väetis – pikatoimelised väetised kindlustavad toitainete vajaduse istutusjärgsel hooajal.