• Tarne pole võimalik

SUVELILLEDE MULD MATOGARD 20L

Tootekood: 504425
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Lillede ja ürditaimede kasvatamiseks pottides, kastides, amplites ja näiteks rippanumates.
• Sisaldab hobusesõnnikust biotehnoloogiliselt valmistatud taimetoitaineterikast komposti.
• Sisaldab Osmocote ehk pikatoimelist väetist.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Matogard suvelillede muld loodi lillede ja ürditaimede kasvatamiseks pottides, kastides, amplites ja näiteks rippanumates. Tänu hoolikalt valitud koostisosadele on suvelillede kasvatamine lausa lust. Pakendi kogus 20 liitrit. Koostis Turvas – dolomiidijahuga neutraliseeritud ja mineraalväetistega segatud põhikomponent. Kompost – Matogardi Suvelillede muld sisaldab hobusesõnnikust biotehnoloogiliselt valmistatud taimetoitaineterikast komposti. Tagab taimedele sobiva mikrobioloogilise koosluse. Kompostis sisalduvad humiinid kiirendavad tugeva juurestiku arenemist, aitavad kaasa taime toitainete omastamisele. Leevendab ebasoodsatest kasvutingimustest tingitud taime kasvustressi. Osmocote ehk pikatoimelised väetised – aeglaselt lahustuv varuväetis. Kindlustab taimede toitainetega varustamise kogu kasvuperioodil kuni 5 kuud. Osmocote väetise ja komposti kasutamine väldib toitainete väljauhtumist mullast. Kastmisgeel – tagab vee kiire imendumise ja ühtlase jaotumise substraadis. Veeimavus on hõlbustatud isegi peale mulla kuivamist. Perliit ja savi – seovad vett ja takistavad mulla kuivamist.