• Tarne pole võimalik

VOOLIKURULL KÄRCHER PREMIUM HR 7.300

Tootekood: 688822
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kastmisjaam voolikute ja aiatarvikute praktiliseks ja ruumisäästlikuks hoiustamiseks.
• Eemaldatav trummel, otsikute, pihustuspüstolite ja pihustustorude hoiustusvõimalus ning ruumikas hoiustuskast.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Kompaktne kastmisjaam. Kasutusvalmis Kärcheri voolikurull Premium HR 7.300 mobiilseks või statsionaarseks kasutamiseks. Sobib ideaalselt väiksemate ja keskmise suurustega aedade kastmiseks. Tänu selle erinevatele hoiustamisvõimalustele on kõik asjad lõpuks ometi oma kohal. Omadused: eemaldatav trummel (kaks-ühes), lisatarvikute hoidikud pihustuspüstolite ja otsikute hoiustamiseks, lisatarvikute kast muude aiatööriistade, näiteks kühvlite, aiakinnaste jms hoiustamiseks. Sisaldab seinakinnitust ja kahte vooliku üleminekut ning täiendavat klambrit pihustustorudele. Sobib kõikidele tavalistele voolikutele (näitajad: 30 m 1/2" voolik või 20 m 5/8" voolik või 12 m 3/4" voolik. Täielikult monteeritud. Nutikas on kasta koos Kärcheriga.