• Tarne pole võimalik

AKUMURUNIIDUK GARDENA POWERMAX™ LI-40/32 40V 1X2,6AH

Tootekood: 619069
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Väga hea manööverdusvõimega kerge akutoitel muruniiduk.
• Ideaalne väiksemate, kuni 280 m² muruplatside hooldamiseks.
• Niidulaius 32 cm. Varustatud multšimisfunktsiooni ning 30-liitrise kogujaga.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Gardena PowerMax™ Li-40/32 on väga hea manööverdusvõimega kerge akutoitel muruniiduk, mis on ideaalne väiksemate, kuni 280 m² muruplatside hooldamiseks. Niiduki niidulaius on 32 cm. Varustatud multšimisfunktsiooni ning 30-liitrise kogujaga. Spetsiaalne karastatud lõiketera tagab hea lõiketulemuse. ErgoTec käepidet on mugav niidukit lükates käes hoida. QuickFit niidukõrguse reguleerimine võimaldab mugavalt valida 10 erineva niidukõrguse vahel, vahemikus 20-60 mm. Korpuse külgedel olevad murukammid tagavad, et muru saab korralikult niidetud ka seinade ja aedade äärtest. CnC System - tõhusam õhuvool tagab perfektse niidutulemuse ja niidujääkide kokku kogumise. Muruniiduki toiteallikaks on hõlpsalt hooldatav GARDENA liitiumioon aku. Akut saab mäluefektita kiiresti laadida igal ajal. Aku pinge 40 V, aku mahutavus 2,6 Ah. Tänu kokkupandavale käepidemele on muruniidukit lihtne transportida ja ruumisäästlikult hoiustada. Kaal 9,1 kg. Rataste läbimõõt ees 140 mm ehk 5,5" / taga 155mm ehk 6,1".