• Tarne pole võimalik

KIVIVILL ROCKWOOL FRONTROCK L LAMELL 1200X200X200MM 4TK/0,96M2/PK

Tootekood: 470038
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kivivillast lamellplaat fassaadile.
• Plaadi mõõtmed: 1200 x 200 x 200 mm. Pakendis 4 tk = 0,96 m².
• Kasutatakse krohvitavate välisseinte soojustamisel krohvialuse pinnana.
  • Tarne pole võimalik
ROCKWOOL FASROCK LAMELLA LL on kivivillast lamellplaat fassaadile. Kasutatakse krohvitavate välisseinte soojustamisel krohvialuse pinnana. Villaplaadi mõõtmed on 1200 x 200 x 200 mm. Pakendis 4 tk = 0,96 m². • Soojusjuhtivus: λD= 0,041 W/mK • Tuleohutuse klass: A1 Paigaldus Plaadid liimitakse soojustatavale pinnale nii, et kivivillakiud oleksid aluspinna suhtes risti. Liim kantakse kogu plaadi pinnale. Isolatsioonimaterjal paigaldatakse tihedalt aluspinna vastu, kõrvutiasetsevad plaadid aga surutakse omavahel kokku nii, et plaatide vahele ei jääks pragusid või vuuke. Vaatamata sellele, et plaadid on väga stabiilsed, kasutatakse nende nihkumise vältimiseks täiendavat mehhaanilist kinnitust - kandeklambreid. Klambrite paigaldamise samm horisontaalsuunas on maks. 600 mm ja verikaalsuunas maks. 3000 mm. Vertikaalselt asetsevate kivivillakiududega välisseinte soojustusplaate Fasrock LL on lihtne paigaldada. Nad liibuvad hästi seina vastu ja haakuvad tugevasti aluspinnaga, seepärast kulub nende paigaldamiseks suhteliselt vähem kinnitustüübleid. Fasrock LL plaadi kivivillakiud asetsevad soojustatava pinna suhtes risti, see aga muudab toote eriti vastupidavaks rebimisele, muljumisele ja juhuslikele löökidele, mis soojustatud hoone välisseina mõjutada võivad. Vertikaalselt asetsevate kiududega plaate on lihtne lõigata. Nendest plaatidest saab moodustada soojustust ka välisseina erinevatele viimistluselementidele (karniisidele, simssidele, erinevatele eenditele). Tänu vertikaalselt asetsevate kiudude struktuurile on Fasrock LL plaadid painduvad ja sobivad ka kõverate (kumerate või nõgusate) pindade soojustamiseks. Juhul, kui välisseina viimistluseks kasutatakse keraamilisi telliseid, tuleb selle soojustamiseks kasutatavad Fasrock LL kivivillaplaadid täiendavalt läbi armeerimisvõrgu villatüüblitega kinnitada.