• Tarne pole võimalik

MASSAAŽIKABIIN BREEZZ ORION HYDRO LUX DARK 150X85X50/220CM

Tootekood: 613920
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kõrge alusvanni, liuguste ja katusega massaažikabiin, mille mõõtmed on 150 x 85 cm, kõrgus 220 cm.
• Uksed, esi- ja küljesein on 4 mm toonitud grafiit turvaklaasist, tagasein 4 mm toonitud must turvaklaasist. Värvitud alumiiniumprofiil, satiin.
• 6 seljamassaaži düüsi, jalamassaaž, kose stiilis vee sisselase, segisti, üla- ja käsidušš. Lisaks on kabiinis juhtpult, valgustus, raadio, ventilaator, riiul , seebidosaator ning istekoht.
• Metallraamil valge akrüülvann, mille kõrgus on 50 cm. Alusvanni jalad on reguleeritavad.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Breezz Orion Hydro Lux Dark on kõrge alusvanni, liuguste ja katusega massaažikabiin, mille mõõtmed on 150 x 85 cm, kõrgus 220 cm. Kabiini uksed, esi- ja küljesein on 4 mm toonitud grafiit turvaklaasist, tagasein 4 mm toonitud must turvaklaasist. Värvitud alumiiniumprofiilile on antud satiin viimistlus. Dušikabiin on varustatud 6 seljamassaaži düüsi, jalamassaaži, kose stiilis vee sisselaske, segisti, üla- ja käsidušiga. Lisaks on kabiinis juhtpult, valgustus, raadio, ventilaator, riiul , seebidosaator ning istekoht. Vastu seina paigaldatava ristkülikukujulisel massaažikabiinil on metallraamil valge akrüülvann, mille kõrgus on 50 cm. Alusvanni jalad on reguleeritavad. Ratastel liikuvatel liugustel on magnetsulgurid. Äravool ei kuulu komplekti; äravooluava läbimõõt on 50 mm.