• Tarne pole võimalik

HOOLDUSÕLI PUITPÕRANDATELE OSMO 1L 3081 VÄRVITU SIIDMATT

Tootekood: 663742
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Värvitu, siidmatt ja kiiresti kuivav viimistlusvahend õlitatud või õlivahatatud puitpõrandatele. Toon: värvitu 3081.
• Töödeldud mikropoorne pind võimaldab puidul hingata ning vähendab paisumist ja kokkutõmbumist.
• Kasutatakse mati ja tuhmunud põranda värskendamiseks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Osmo hooldusõli on värvitu, siidmatt ja kiiresti kuivav viimistlusvahend õlitatud või õlivahatatud puitpõrandatele. Hooldusõli kasutatakse mati ja tuhmunud põranda värskendamiseks. Kui teostada põranda hooldus õigeaegselt, saab vältida aeganõudvat lihvimist ning renoveerimist. Hooldusõliga on võimalik muuta läikeastet põrandal, mis on eelnevalt viimistletud Osmo Polyx® Original õlivahaga. Toon: värvitu 3081 Osmo hooldusõliga töödeldud mikropoorne pind võimaldab puidul hingata ning vähendab paisumist ja kokkutõmbumist. Pind on vastupidav veini, õlle, koola, kohvi, tee, piima, mahla, vee plekkidele (DIN 68661-1A). Kuiv viimistlus on ohutu inimestele, loomadele ja taimedele ning sobib vastavalt EU normile EN 71.3 ka laste mänguasjade viimistlemiseks. Sülje- ja higikindel (DIN 53160). Kasutusalad Sobib kõikide õli- ja vahaga viimistletud puitpõrandate hooldamiseks: täispuidust ja laudparketist põrandakatted, OSB ja korkpõrandatel, samuti treppidele ja mööblile. Eriti sobilik üldkasutatavates ruumides (nt restoranid, muuseumid, kontsertimajad ja teiste suure kasutuskoormusega piirkondadele). Hooldusõli tulemust mõjutab teiste asjade hulgas puidu naturaalne iseloom. Seega on soovitatav enne pealekandmist proovida toodet ääre peal, eriti kui tegemist on tundmatute pindadega. Kui soovite hooldusõli kanda töötlemata või halliks tõmbunud puidule, siis tuleks eelnevalt pind lihvida ja töödelda Osmo Polyx® Original õlivahaga. • Katvus: 40-60 m²/l üks kiht, sileda ja hööveldatud/lihvitud pindade jaoks • Kuivamisaeg (+23°C; RH 50%): u 3-4 h • Tööriistade puhastamine: Osmo puhastusainega või white spiritiga • Töövahendid: teras-õlilabidas, mikrokiust värvirull