• Tarne pole võimalik

NURGATEIP CERTAIN TEED MARCO 52MMX30,8M PLAST

Tootekood: 442389
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Certain Teed nurgateipi Marco kasutatakse ehitus- ja remonditöödel sise- ja välisnurkade tugevdamiseks.
• Plastnurgateipi Marco on kerge paigaldada ning see toode tagab perfektsed nurgad.
• Sobib kasutada remonditöödel ka krohvitud nurkade parandamiseks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Certain Teed nurgateipi Marco kasutatakse ehitus- ja remonditöödel sise- ja välisnurkade tugevdamiseks. Teip paigaldatakse esimesele pahtlikihile ning surutakse tugevalt vastu pinda. Peale pahtli kuivamist pahteldatakse ja lihvitakse nurka veel paar-kolm korda. Lihvimist ei tohi alustada enne, kui pahtel on täielikult kuivanud. Paigaldamisel jäävad plastribad vastu pahtlit (sissepoole). Sobib kasutada remonditöödel ka krohvitud nurkade parandamiseks. Plastnurgateipi Marco on kerge paigaldada ning see toode tagab perfektsed nurgad. Teibi värvus valge, mõõtmed 52 mm x 30,8 m. Kogupaksus: 0,47 mm Paberlindi paksus: 0,22 mm Plastlindi mõõdud: 13 mm x 0,25 mm Ladustamine: kuivas ruumis Paigaldamine: plusskraadidel (alates +10°C)