• Tarne pole võimalik

PLASTTEIP STORCH PE 50MMX33M VALGE

Tootekood: 509646
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Storchi plastteip on eriti õhuke, sile ja pinnale liibuv plastteip.
• Sellel on keskmise tugevusega liim ja on kergelt lahtirullitav.
• Kasutamine: kattematerjalide fikseerimiseks krohvi- ja kivipindadel ning ka kattekilede ja koormakatete parandamiseks ja prügikottide sulgemiseks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Storchi plastteip on eriti õhuke, sile ja pinnale liibuv plastteip. Sellel on keskmise tugevusega liim ja on kergelt lahtirullitav. Teibi pikkus 33 m, laius 50 mm. Kasutamine: kattematerjalide fikseerimiseks krohvi- ja kivipindadel ning ka kattekilede ja koormakatete parandamiseks ja prügikottide sulgemiseks. Ei sobi kasutamiseks õrnatel pindadel. Testi teipi enne soovitud pinnale kasutamisele võtmist, veendumaks, et teip ei rikuks kaetavat pinda. Teip eemaldatakse kohe peale värvimistöö lõppu, kui värv on tolmukuiv. Teibi materjal: Polüester Värvus: Hõbe Lindi paksus: 0,15mm Tõmbetugevus: 65,7 N / 25mm Venivuse katkemine: 25% Liimaine: Kautšuk Nakkuvus metallil: 11,5N / 25mm Paigaldustemperatuur: 10 °C .... 45 °C Temperatuuritaluvus: 10 °C .... 45 °C Säilimisaeg: 12 kuud